Amit a kulcsrakész házépítés előtt tudni érdemes

Műszaki tartalomtól függően a kulcsrakész, új családi ház építése 2021-ben 340.000 Ft négyzetméter ártól kezdődnek. Szerkezetkész állapot pedig 180.000 Ft/m2-től érhető el. Minden munkálatot összegezve fogunk pontos összeget adni, millió forintban foglalva.

THERMO-BLOCK A+ minősítésű családi ház kivitelezése kulcsra készen bruttó alapterületre 2021- ár anyaggal 340.000 Ft/m2 (bruttó ár, 5% áfával) Az ár tartalmazza az alapozást, és a teljes, kulcsrakész kivitelezést anyaggal.
THERMO-BLOCK Passzív minősítésű családi ház kivitelezése kulcsra készen bruttó alapterületre 2021- ár anyaggal 370.000 Ft/m2 (bruttó ár, 5% áfával) Az ár tartalmazza az alapozást, és a teljes, kulcsrakész kivitelezést anyaggal.

THERMO-BLOCK   Családi ház műszaki kírás ide kattintva letölthető Fájl letöltése

Szerkezetkész házépítés bruttó alapterületre : 185.000Ft- (bruttó ár, 5% áfával)
Kulcsrakész kivitelezés nem energia hatékony családi házak esetén bruttó alapterületre 2021- es ár anyaggal: 340.000 Ft/m2 -töl(bruttó ár, 5% áfával) Az ár tartalmazza az alapozást, és a teljes, kulcsrakész kivitelezést anyaggal.
Kulcsrakész kivitelezés energia hatékony családi házak esetén bruttó alapterületre 2021- es ár anyaggal: 400.000-520.000 Ft/m2 (bruttó ár, 5% áfával) Az ár tartalmazza az alapozást, és a teljes, kulcsrakész kivitelezést anyaggal.
Terasz költsége: 110.000 Ft/m² (bruttó ár, 5% áfával)  (Mely kulcsrakész állapotot takar)
Fedett terasz költsége: 210.000 Ft/m² (bruttó ár, 5% áfával) (Mely kulcsrakész állapotot takar)
Fedett gépkocsibeálló költsége: 210.000 Ft/m² (bruttó ár, 5% áfával) (Mely kulcsrakész állapotot takar)
Az ajánlatban szereplő áraink az Áfa-t tartalmazzák és az épület teljes, azaz bruttó alapterületére vonatkoznak. Bruttó alapterület: az épület homlokzati falsíkjai által határolt terület. Példa ha az épület hasznos alapterülete 100m2 az kb 30% növelve kapjuk meg a bruttó alapterületet ami kb 130 m2.
Energia hatékony családi házak árkategóriák szerint. kulcsrakész ártáblázat ide kattintva letölthető
Szerkezetkész állapot bruttó alapterületre:
I. Kategória: 190.000 Ft/m² (bruttó ár, 5% áfával)
II. Kategória: 230.000 Ft/m² (bruttó ár, 5% áfával)

Meg szeretné valósítani új otthonát, de nem, akar bajlódni a szakirányú építési vállalkozásokkal, mert esetleg többe kerül? Bízza a kivitelezés összes folyamatát ránk a Generál-Gépész Kft leveszi válláról az összes terhet, hogy ön hátradőlve stressz mentesen építtesse fel otthonát, új házát.

Kulcsrakész családi házak és passzív házak építését fix árakkal, rövid határidővel vállaljuk.

Van egy hírünk még nem késte le

Az új építésű családi házak 2021-es kulcsrakész átadását, az 5%-os ÁFA kulcs mellett. Generál-Gépész Kft továbbra is vállalja.

5%-ról 27%-ra emelkedik az építés ÁFA-ja: A 2016 óta érvényes kedvezményes lakás áfa az új építésű ingatlanokkal összefüggő általános forgalmi adó mértékét csökkentette 27%-ról 5%-ra. Az elmúlt hetekben azonban számos hír látott napvilágot, amelyek egyértelművé tették a kormány szándékát: ezt a kedvezményt csak 2019. december 31-ig lehet igénybe venni. Ez egyben azt is jelenti, hogy 2020. január 01-ét követően újra 27%-ra nő a lakás áfa.

Szigorodnak az energetikai szabályok: Sajnos az ingatlanok áremelkedését a jövőben nem csak a piac profit éhsége válthatja ki, hanem a jövőben egyre inkább szigorodó energetikai szabályozások is. Ez azt jelenti, hogy 2021 után a lakóingatlan használatbavételi engedélyét csakis abban az esetben állítja ki a hatóság, ha közel nulla energiaigényű ház kerül felépítésre, valamint az energiaellátás szükségletét itt is legalább 25%-ban megújuló forrásból fedezi a családi ház (napelem, hőszivattyú stb.).

Munkaerőhiány: Az építőiparban számtalanszor felmerülő probléma, hogy munkaerőhiány lép fel, vagy egyáltalán nem találunk megfelelő szakembereket az adott munka elvégzésére. A megmaradt munkaerő viszont magasabb bért kér az adott munkáért, ami további drágulást eredményezhet. A legkorábbra visszavezethető ok valójában az iskolapadban kezdődik, hiszen köztudott, hogy a magyar oktatási rendszerben a szakképzés terén igen fokozott figyelmet fordítanak az elméleti és kevésbé hasznos tárgyakra, mindezt annak rovására, hogy a gyakorlati tárgyakra már sem idő, sem energia nem marad.

Előfinanszírozás: Ez röviden annyit tesz, hogy cégünk nem kér előre pénzt az építkezés megkezdéséhez. Nálunk elég a szerződést aláírni, fizetni pedig csak akkor kell ha megkezdtük az építkezést és elkészültünk az adott ütemmel. A Generál-Gépész kft. saját tőkéjéből finanszírozza az építkezések ütemeit, ezért alapvető fontosságú számunkra, hogy Megrendelőnk (és esetlegesen megbízott műszaki ellenőre) elégedett legyen. Éppen ezért nagyon odafigyelünk a minőségi, határidőre történő munkavégzésre.

Ár-garancia: Nálunk nincsenek apró betűs részek és tartjuk magunkat a szerződött árhoz, vagyis rejtett költségek nélkül pontosan annyit fizet, amennyit a szerződésben leírtunk.

Idő-, és minőséggarancia: Generál-Gépész Kft. mindig is törekedett arra, hogy a szerződésben meghatározott idő-garanciának eleget tegyen.

Kulcsrakész kivitelezés:  340.000 ezer forint/m2- tol (bruttó ár, 5% áfával)   Az ár tartalmazza az alapozást, és a teljes, kulcsrakész kivitelezést

Kulcsrakész kivitelezés energia hatékony családi házak esetén bruttó alapterületre 2021 es ár anyaggal: 400.000-520.000 Ft/m2 (bruttó ár, 5% áfával) Az ár tartalmazza az alapozást, és a teljes, kulcsrakész kivitelezést anyaggal.

Szerkezetkész kivitelezés: 185.000Ft- (bruttó ár, 5% áfával)

Az áraink bruttó 100 nm-től érvényesek, kisebb alapterületű házaknál fajlagosan drágább a kivitelezési ár.(egyedi árajánlatadás szükséges),hiszen így megtudjuk mennyibe fog kerülni egy ház munkálatokkal együtt. Végleges alaprajz, metszetek, műszaki leírás, kiviteli tervek birtokában tudunk pontos ajánlatot adni!

Amennyiben az épület szerkezete, külső megjelenése különlegesebb és bonyolultabb részletes árajánlatot adunk.

Felkeltették érdeklődését a Generál – Gépész Kft. szolgáltatásai?

Kérjen tőlünk egyedi ajánlatot űrlapunk kitöltésével!