Házépítés kalkulátor 2023

Ha szeretné kiszámolni egy családi ház építésének költségeit, érdemes figyelembe venni, hogy az általunk megadott összegek átlagárak. Mivel sokféle egyedi igény felmerülhet, az építkezés árak nagyban függenek a helyszíntől, valamint a választott elemektől, anyagoktól.

A 2023-as év nem tudjuk előre, hogy mit tartogat számunkra, de sajnos az előrevetített dolgok fényében nem számíthatunk árcsökkenésre. Szerencsére az 5%-os ÁFA érvényben marad a jövő évben is a 300 m2-t meg nem haladó hasznos alapterületű házak építésének esetében.

Árak földszintes házra pince és tetőtér beépítés nélkül

Hagyományos ház építése kulcsrakészennettó 640.000 Ft/m2
Hagyományos ház építése szerkezetkészennettó 500.000 Ft/m2
Energiatakarékos ház építése Thermo -Bolckbol kulcsrakészennettó 720.000 Ft/m2
Energiatakarékos ház építése Thermo -Bolckbol szerkezetkészennettó 590.000 Ft/m2
Energiatakarékos ház építése kulcsrakészennettó 850.000 Ft/m2
Energiatakarékos ház építése szerkezetkészennettó 600.000 Ft/m2

2023 árlista segítségével tervezné meg az építkezés várható költségeit? Teremtse meg saját otthonát segítségünkkel, megfizethető árakat garantálva!
Önnek csupán annyi a dolga, hogy megadja a kívánt mennyiségeket, a többit a kalkulátor kiszámolja. A végösszeget számos tényező befolyásolja, többek között az egyedi tervezésű családi ház a helyszíntől, illetve a választott dizájn elemektől, valamint belső és külső burkolatoktól függően változhat.

Az építőipar munkaerőpiaci nehéz helyzete ellenére is korrekt, elérhető árakon dolgozunk. Mindemellett a magas minőségű és színvonalú munkavégzésből nem engedünk. Ha családi ház építését tervezi, vegye fel velünk a kapcsolatot. Használja házépítés kalkulátorunkat