Rólunk

Elsődleges kivitelezési szempontjaink a kiváló minőség, a gazdaságosság, az esztétika és az egyszerűség. Rendszereinkbe a legmodernebb berendezéseket, szerelvényeket építjük be gazdaságossági- és környezetvédelmi szempontok figyelembevételével.

Kivitelezési munkáink a tervezéstől a berendezési tárgyak üzembe helyezéséig magukba foglalják a munkák teljes körű elvégzését.

Miért válassza a Generál – Gépész építőipari kivitelező céget?

Magas szakértelem, tapasztalt

Csapatunkkal arra törekszünk, hogy alvállalkozóink és partnereink körében kizárólag profi szakemberekkel dolgozzunk együtt. Bátran ránk bízhatja leendő otthona megépítését25 éves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött és rengeteg elvégzett munkával. A megrendelő kérését szem előtt tartva, mindig optimális javaslatokkal szolgálunk, hogy Önök a lehető legmegfelelőbb megoldást választhassák. Célunk, hogy minden megrendelőnk számára magas minőségi színvonalon, biztonságos, gazdaságos, magas esztétikai igényt kielégítő munkát végezzünk.

Könnyen elérhető referenciák

Munkáinkat a referencia menüpont alatt gyűjtöttük össze, hogy leendő ügyfeleink megtekinthessék az általunk készített munkáinkat épületeket.

Pontos határidők

Építőipari vállalkozásként tudjuk, hogy mennyire fontos a határidők betartása még a kisebb munkák kivitelezése során is. A Generálnál – Gépész Kft a szerződésben rögzített időpontban adjuk át az épületeket. Nem tolmácsolunk irreális dátumokat ügyfeleinknek és a munka folytonosságát mindvégig biztosítjuk. Minden esetben a rendelkezésünkre bocsátott kiviteli tervek alapján, pontosan az abban foglalt tartalommal építjük meg és adjuk át az építményt a megrendelőnek.

Korrekt piaci árak

Mi átvállaljuk az építkezés minden gondját A-tól Z-ig. Ráadásul mindezt olyan áron, ami minden tekintetben megéri egy csomó kellemetlenségtől, stressztől, veszekedéstől kíméli ráadásul a többi cég áraival is versenyképes áron.

Ha fontos az energiafelhasználás

Az utóbbi időszakban az energiaárak kiszámíthatatlan emelkedésével új irányt vett az építőipar. A téglaházak iránti kereslet mellett megjelent a fokozott hőszigetelésű, rendszerű családi házak iránti érdeklődés. Ezen korszerű építőanyagok szakszerű beépítésével megszüntethetők az energiapazarlás legfőbb okozói, a hő hidak.

Bizalmi viszony megrendelőinkkel

Ügyfeleinkkel szoros kapcsolatot tartunk az építkezések ideje alatt, hiszen változtatások bármikor adódhatnak egy építőipari kivitelezés során. Tapasztalatainknak megfelelően igyekszünk megválaszolni az Önben felmerülő kérdéseket és felhívjuk figyelmét a célszerűtlen műszaki elgondolásokra is.