Lakás és Ház Felújítás

Levesszük a ház felújítás terheit a válláról: egyre többen bíznak meg lebonyolító vállalkozót a lakásfelújítás menedzselésével, hiszen a mai rohanó világban természetes, ha Önnek nincs ideje felügyelni a fal bontást, burkolást. Mi elintézzük Ön helyett az adminisztratív feladatokat is: időpontokat egyeztetünk a különböző munkafázisok elvégzéséhez, miközben mindvégig tájékoztatjuk Önt a fejleményekről.

Gyors, rugalmas munkavégzés: egy kisebb házfelújítás is eltarthat akár hónapokig, ha nem a megfelelő ütemterv alapján dolgoznak a szakemberek. Csapatunk igazán profi az időpontok megszervezésében: a jó munkabeosztás segít minket abban, hogy az ígért dátumra teljesen elkészülve tudjuk átadni Önnek az ingatlant.

Megfizethető szolgáltatás: jelenleg az építőipar munkaerő piaci helyzete nem a legkedvezőbb, ugyanis nagyon nehéz igazán jó kivitelező csapatot találni. A mi filozófiánk, hogy ennek ellenére is korrekt díjszabással kell dolgozni megrendelőink részére. A minőségi munkavégzésnek nem előfeltétele a horribilisen magas ár. Ügyfeleink a piaci áraknak megfelelő és részletes ajánlatot állítunk össze.

Igazi szakértőkből álló csapat: építkezési és generálkivitelezési vállalkozásunk több tucat lakásfelújítást bonyolított le az elmúlt években. Sikeres projektjeinknek köszönhetően rengeteg tapasztalattal gazdagodtunk, melyekből tanulva egyre rutinosabban oldjuk meg a munkát nehezítő tényezőket is. Nekünk nem jelent akadályt egy váratlan műszaki hiba: időben reagálunk a problémákra, hogy a lakásfelújítás ne csússzon el és időben végezzünk az előttünk álló feladatokkal.

Kiépült kapcsolatrendszerünknek köszönhetően pedig számos remek szakemberrel dolgozunk együtt, akik ismerik a legújabb technológiákat is. A korszerűsítés során a friss szakmai ismeretek hozzájárulnak a rugalmasabb munkához és a mai modern építészeti megoldások kivitelezéséhez. Referenciamunkáink megtekinthetők online, ha ajánlatkérés előtt látni szeretné az eredményeket is.

Azonnali munkakezdés: ha Ön nem szeretne hónapokat vagy akár fél évet is várni a házfelújítás elkezdésével, akkor érdemes minket választani. Nagyszámú csapatunk ugyanis rendszeresen vállal új projekteket, Önnek csak ajánlatot kell kérnie a kívánt lakás felújítási munkálatokra. Mi felvesszük Önnel a kapcsolatot és közösen kiválasztjuk a legalkalmasabb kezdési időpontot.

Házfelújítás, lakásfelújítás árak

A lakásfelújítás árak mindig az igényelt feladatoktól függnek. Érdemes előre kalkulálni azzal, hogy a lebonyolítás, a szakemberek munkadíja mellett igen komoly összegeket emésztenek fel az alapanyagok is. Gyakran az ingatlan állapota és a nehezítő tényezők (például emeletek, lift, udvar hiánya) mind plusz költségeket jelenthetnek.

Ha szeretné megtudni, hogy az Ön lakásának vagy házának felújítása várhatóan milyen költségekkel jár, vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen ajánlatot ház- és lakásfelújítás lebonyolításra!

Teljes körű  lakásfelújítás menete – lépései

Lakásfelújításkor  nem  a több évtizedes, eredeti  állapotot állítjuk vissza, hanem a megrendelő igényeihez alakítjuk át a lakást. Egy emeletes házi, több szintes lakótelepi, társasházi lakás felújításakor mindent felújíthatunk, átalakíthatunk kivéve azokat a berendezéseket, amelyek a többi lakással közösek. Ha ez mégis szükségessé válik meg kell szerezni az összes érintett lakó és az érintett hatóságok hozzájárulását. Ezek az úgynevezett közművek: hideg – melegvíz fővezetékek, szennyvíz elvezető rendszer, csapadékvíz vezetékek, szellőző csatornák, gázvezetékek, központi fűtés elemei, villamos és telekommunikációs hálózat, kaputelefon, őrző-védő biztonsági rendszer.

Ház bővítés menete – tervezés – engedélyeztetés – kivitelezés

Először meg kell terveztetni, majd engedélyt kell kérni a hatóságtól, ha az építményt, a házat bővíteni szeretné. Az építmény (ház) olyan felújítása, helyreállítása, átalakítása vagy korszerűsítése, amely a teherhordó szerkezetét érinti, a homlokzat jellegét megváltoztatja, illetőleg az építményben lévő önálló rendeltetési egységek (szobák) számának, rendeltetésének megváltoztatásával jár. Közművek létesítése kor. Melléképület építése csak bejelentés köteles. Épület tervezőket az Interneten találhat. Engedélyeztetést a Járási Hivatalok intézik.

Részleges felújítás

Részleges felújítás esetén a megrendelő igényei szerint végezzük el a kívánt felújítási korszerűsítési munkákat: Előszoba – Konyha – Ebédlő – Nappali – Hálószoba – Fürdőszoba – Gyerekszoba – Terasz – Lépcsők – Udvar.

Befejezzük – Generálkivitelezés

Ha már rendelkezik szerkezet kész házzal vagy lakással, akkor a további munkálatokat bízza ránk, megoldjuk a generálkivitelezést.
Beépítjük nyílászáróit, melyek kérése szerint lehetnek műanyagból vagy bármilyen különleges fából.
Elvégezzük az épületgépészeti szerelést fűtéstől a csatornázásig.
Vállaljuk hidegburkolatok, melegburkolatok igényes és esztétikus lerakását, legyen az akár egy különleges faburkolat vagy gránitlap.

Eladás vagy bérbeadás előtti felújítás. Magasabb eladási ár, illetve bérleti díj elérése.

Házát, lakását, ingatlanát biztosan jobb áron tudja eladni vagy bérbe adni, ha az nem csak a felújítás látszatát kelti. Az új tetőszerkezet, a hőszigetelés, a ténylegesen újra cserélt villamos – és vízvezetékek, szaniterek, burkolatok, nyílászárók, fűtési rendszerek, a beépített klíma berendezések, stb. többlet értéket is képviselnek. Óriási különbség van az új és a javított között, amit az árban is érvényesíteni lehet.

Munkaterület átadása – átvétele.

Munkaterület maga a ház vagy a lakás, amit a megrendelő részlegesen vagy teljesen kiürítve, munkavégzésre alkalmas állapotban átad, a felújítási munkák befejezésekor pedig átvesz. A kivitelező a munkavégzés alatt felel a vagyonért az anyagokért, a munka mennyiségi és  minőségi elvégzéséért, a munkavégzés biztonságáért.

A megrendelt munkát gyakorlott szakemberek végzik, korszerű gépeket és technikákat alkalmazva. Munkájukat, a beépített anyagok minőségét, a határidők betartását műszaki ellenőr felügyeli.
Javasoljuk, hogyha felújít, csináltasson meg mindent, mert ami lemarad az sokáig úgy is fog maradni!