Generálkivitelezés szolgáltatásaink előnyei

Bízza a generálkivitelezés összes folyamatát ránk. A Generál-Gépész Kft. leveszi válláról az összes terhet.

Családi ház építés, bővítés

Legyen szó új ház építéséről vagy a meglévő ingatlan bővítéséről, a Generál -Gépész szakemberei alapos és rugalmas munkavégzéssel végzik el a családi otthonok felépítését és átalakítását. Munkánk során arra törekszünk, hogy folyamatos kapcsolatban legyünk ügyfeleinkkel és minden szakmai kérdésre megfelelően válaszoljunk az építkezés alatt. Mi is jártunk a megrendelők cipőjében, ezért pontosan ismerjük a felmerülő kételyeket és aggályokat.

Építőipari generálkivitelezés

Generálkivitelezőként feladatunk az alapanyagbeszerzéstől kezdve a megfelelő szakemberek kiválasztásán át egészen a kivitelezésig terjed. Cégünk sok éves tapasztalattal vállal generálkivitelezést: Önnek nem kell foglalkoznia a házépítés fáradságos teendőivel, ha leendő otthona felépítését az alapozástól, múljon az a tervrajzok elkészíttetésén valamint az épület tényleges átadásán, bízza mindezt megbízható csapatunkra.

Lakásfelújítás

A lakásfelújítás a házépítés kis testvére – már ami a szervezést és a folyamattal járó terheket illeti. A generálkivitelezéshez hasonlóan a Generál – Gépész Kft teljeskörűen lakásfelújítás lebonyolításában is segítségére lesz. Mi egyeztetünk a kivitelezőkkel, ezzel meg tudjuk könnyíteni ezt a nehéz időszakot. Munkatársainknak szerencsére egy nagyobb lakás felújítása sem tart tovább néhány hétnél, a-tól z-ig minden munkálatokban helytállunk.

Homlokzati hőszigetelés

A hőszigeteléssel jelentős összegeket spórolhat a fűtési költségeken. Ha ez megtörténik, nő az ingatlan értéke. Új, esztétikusabb megjelenést kap az épület. A tartószerkezet hőingadozása kisebb, így az épület időtállóbb lesz. Az energiaszükséglet csökkenése miatt csökken a környezetre gyakorolt káros hatás

Hidegburkolás

Korábban a csempéket malterrel rögzítették, napjainkban már különféle ragasztók segítségével dolgozunk. A hidegburkolás során külön figyelmet fordítunk arra, hogy a burkolandó felület a lakás melyik helyiségében lesz lerakva. Kerül-e alá padlófűtés, hány oldalról keríti fal a felületet és milyen mintázatú lesz a lerakott burkolat. A hidegburkoló munkák legtöbbször vízszigetelést is igényelnek, hiszen általában fürdőszobában vagy konyhában kerül sor elhelyezésükre.

Térkövezés

Sokan mondják, hogy az igazán király otthon bársonypalástja a térkövezés. E nélkül a házunk nem pompázhat valódi dicsfényében. Térkőburkolataink tökéletes megvalósításai lehetnek kocsibeállónak, járdának, lépcsőnek, parkolókövezésnek, kerti utaknak

Generálkivitelezés, építkezés, Generál – Gépész Kft

A Generál – Gépész generálkivitelezéssel,  és felújítással foglalkozó építőipari vállalkozás. Megbízható és szakértő csapatunkkal modern, új otthonok megvalósítására törekszünk. Legyen szó családi házak építéséről, vagy a régi  lakás átalakításáról, mindig pontos határidőkkel és korrekt árakkal dolgozunk.

Keressen minket telefonon, vagy töltse ki ajánlatkérő ívünket és felvesszük Önnel a kapcsolatot!